Click here to visit LS1Tech
Click here to visit Performance Trucks
Click here to visit Mod Motor Tech
Click here to visit Modern Hemi

PerformanceTrucks.net Forums  

Go Back   PerformanceTrucks.net Forums > GENERAL MOTORS SPECIFIC FORUMS > Silverado SS, Joe Gibbs Editions, SSR
Sign in using an external account
Register Forgot Password?
Register Albums FAQ Members Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read Vendor DirectoryUsed CarsGarageStore
Welcome to PerformanceTrucks.net Forums

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old 05-10-2012, 11:09 PM   #2141
Trader Rating: 0
On The Tree

 
kren7604's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Location: Topeka, Kansas
Posts: 110
Default


still having some clutch issues but heres an idle video i had sent to me of my truck
kren7604 is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2012, 06:58 AM   #2142
Trader Rating: 0
Staging Lane
 
Join Date: Feb 2012
Location: West Texas
Posts: 53
Default

Kren that sounds awesome! What are the specs on your cam?
__________________
2004 Chevy Silverado ECSB RST clone
5.3L 224r TSP 114lsa
05+ efans w/ nelson harness
hp tuners
3.73 gears
Borla exhaust
DefToi is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2012, 07:47 AM   #2143
Trader Rating: 0
On The Tree

 
kren7604's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Location: Topeka, Kansas
Posts: 110
Default

Comp cam 224/230 113lsa .581 .594 lift
kren7604 is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2012, 08:46 AM   #2144
Trader Rating: 11
TECH Resident

 
RED04REGENCYRST's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: monee, il
Posts: 976
Send a message via AIM to RED04REGENCYRST Send a message via Yahoo to RED04REGENCYRST
Default

Quote:
Originally Posted by DefToi View Post
That is terrible! I had that same problem when I took mine to a shop to have the slave cylinder and clutch replaced!

On a bit of bad news myself, not really bad news, but it's really annoying. My clutch pedal squeaks every time I push it down, and every time it comes back up. Any ideas on what it could be?
Where the ball on the end of the master meets the clutch pedal assembly there is a plastic bushing. Try greasing or replacing that. If that doesn't work, it could be the sign of a worn master cylinder.
__________________
Billy

04 Regency RST - RCSB, LQ4 w/ T-56
12.89 @ 107mph all motor and banging gears, on 6/12/11 @ US 41 Dragway
Links - Cardomain Pics Vids
RED04REGENCYRST is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2012, 05:31 PM   #2145
Trader Rating: 0
Launching!
 
Silver05Rst's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Erie, Pa
Posts: 237
Default

Quote:
Originally Posted by RED04REGENCYRST View Post
Where the ball on the end of the master meets the clutch pedal assembly there is a plastic bushing. Try greasing or replacing that. If that doesn't work, it could be the sign of a worn master cylinder.

BILLY IS ALIVVVVVVVVVVVVVVVVVVE!!!!!!!!!!!!!!!!! LOL, where u been man? how's ur truck going?


P.S. side note... again rdy to kill the shop. Now i just found out today that the braded hose they sent that goes on the clutch slave to the master clutch slave is A. too short and B. has the wrong end to go on the master slave end... So i had to call up AP and ship a fitting that will make the fitting on the master slave end go on, and then i have to go to a local shop and have them make me a custom fitted hose for it...

All this BS should of been discovered DAYS ago, not a week from it being in there...
__________________
2005 Chevy RST (Fear This)

Nelson Performance Tune, Trickflow hardend pushrods,
LS2 double roller timing set,
Edelbrock 220/224 cam, 180 thermo,
T-56 Magnum, Valuetrac posi, 4.88's,
ZEX Nitrous Wet shot, LT's, ORY
Silver05Rst is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2012, 05:42 PM   #2146
Trader Rating: 11
TECH Resident

 
RED04REGENCYRST's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: monee, il
Posts: 976
Send a message via AIM to RED04REGENCYRST Send a message via Yahoo to RED04REGENCYRST
Default

I have ben ruining my *** off, training, work, vacation,.... I haven't had time to sit still, or work on the truck. The last thing I got to do to her was an underdrive pulley and an overdrive on the alt. It made a difference for takeoff. Haven't gotten to the track to see if there is any gains, but I can feel it in the seat of my pants.

You got a pm.
__________________
Billy

04 Regency RST - RCSB, LQ4 w/ T-56
12.89 @ 107mph all motor and banging gears, on 6/12/11 @ US 41 Dragway
Links - Cardomain Pics Vids
RED04REGENCYRST is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2012, 09:04 PM   #2147
Trader Rating: 0
Launching!
 
Silver05Rst's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Erie, Pa
Posts: 237
Default

Quote:
Originally Posted by RED04REGENCYRST View Post
I have ben ruining my *** off, training, work, vacation,.... I haven't had time to sit still, or work on the truck. The last thing I got to do to her was an underdrive pulley and an overdrive on the alt. It made a difference for takeoff. Haven't gotten to the track to see if there is any gains, but I can feel it in the seat of my pants.

You got a pm.


Sweeeet, cant wait to see what u gained. For that matter, when im done with my work, im interested on what ill be gaining
__________________
2005 Chevy RST (Fear This)

Nelson Performance Tune, Trickflow hardend pushrods,
LS2 double roller timing set,
Edelbrock 220/224 cam, 180 thermo,
T-56 Magnum, Valuetrac posi, 4.88's,
ZEX Nitrous Wet shot, LT's, ORY
Silver05Rst is offline   Reply With Quote
Old 05-13-2012, 08:28 PM   #2148
Trader Rating: 0
On The Tree

 
kren7604's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Location: Topeka, Kansas
Posts: 110
Default

NEED SOME HELP GUYS.. got my clutch installed but cant get it to engage... I installed 24" speed pleeder with check ball valve bled the damn thing for 45 min Ik the thing is bled right.. used some aqua hose to feed fluid back up into master cylinder.. but with engine running and clutch pushed all the way to the floor it wont go into gear. with engine off it will go into gear fine but when i push clutch in truck wont move. ik its not binding anywhere, when in neutral truck will roll fine forward or backwards.. im at my witts end. I've had the tranny out 3 damn times now.. first to replace flywheel, then slave cylinder, now new cluch, and still wont freakin work. Tranny is out of 02 T.A. and my motor is Ls6 out of 02 Zo6 Vette. Im using lightweight buillet aluminum flywheel, Ls1 Slave cylinder, and Spec stage 3 Ls1 clutch and pressure plate
kren7604 is offline   Reply With Quote
Old 05-13-2012, 08:34 PM   #2149
Trader Rating: 11
TECH Resident

 
RED04REGENCYRST's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: monee, il
Posts: 976
Send a message via AIM to RED04REGENCYRST Send a message via Yahoo to RED04REGENCYRST
Default

Have you replaced the master yet?

Sending you a pm.
__________________
Billy

04 Regency RST - RCSB, LQ4 w/ T-56
12.89 @ 107mph all motor and banging gears, on 6/12/11 @ US 41 Dragway
Links - Cardomain Pics Vids
RED04REGENCYRST is offline   Reply With Quote
Old 05-13-2012, 08:55 PM   #2150
Trader Rating: 0
On The Tree

 
kren7604's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Location: Topeka, Kansas
Posts: 110
Default

Quote:
Originally Posted by RED04REGENCYRST View Post
Have you replaced the master yet?

Sending you a pm.
No, it has just under 100k miles as far as i know its still original master cylinder.. but i have it crimped about 6" from the end of hydraulic line with nut &flare fitting and on other end i have Ls1 connector for the t-56

kren7604 is offline   Reply With Quote
Old 05-13-2012, 08:55 PM
PerformanceTrucks
Ford F150




Paid Advertisement
Reply

Tags
2004, 2007, chevrolet, custom, jon, moss, price, regency, regencynet, rst, spoiler, ss, texas, truck, wing


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 06:47 AM.

 



Powered by vBulletin® Version 3.7.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.

PerformanceTrucks.net and InternetBrands, Inc. are not affiliated with the Ford Motor Company